GTA Trilogy - Switch

Artikelnummer: GSO SW GTA
Artikel 5 van 19
€ 64,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Productbeschrijving

Dit is The Definitive Edition van Grand Theft Auto: The Trilogy, geschikt voor de Nintendo Switch. In de verpakking zit een gamecard voor in de Nintendo Switch.

Goed om te weten: Om de game te kunnen spelen is een download via internet van 9 GB vereist. Ter verduidelijking dit komt van de server en komt op de Switch te staan.

Drie iconische steden, drie epische verhalen. Speel de baanbrekende klassiekers van de originele GTA-trilogie: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas, in de verf gezet voor een nieuwe generatie met een keur aan verbeteringen, zoals geweldige nieuwe belichting, omgevingsupgrades, texturen in hoge resolutie, een verbeterde draw distance, het besturings- en richtsysteem van Grand Theft Auto V en nog veel meer.
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bevat:

  • Grand Theft Auto III: Het begon allemaal in Liberty City. Met de volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en te stelen als de raven biedt het revolutionaire Grand Theft Auto III je de onderwereld op een presenteerblaadje, maar durf jij dat aan te nemen?
  • Grand Theft Auto: Vice City: Welkom in de jaren 80 van de vorige eeuw. In deze tijd van groteske kapsels en pakken in pastelkleuren, werkt één man zich omhoog op de criminele ladder. Deze Grand Theft Auto met Tommy Vercetti vertelt een verhaal van verraad en wraak in een tropische, in neon gedompelde stad waar losbandigheid de norm is en de kansen voor het oprapen liggen.
  • Grand Theft Auto: San Andreas: Vijf jaar geleden ontsnapte Carl ‘CJ’ Johnson uit het broeierige Los Santos, San Andreas... een stad die ten onder dreigde te gaan aan bendegeweld, drugs en corruptie. Nu zijn we aanbeland in de vroege jaren 90 van de vorige eeuw. CJ moest wel naar huis komen. Zijn moeder is vermoord, zijn familie uiteengevallen en zijn jeugdvrienden liggen op ramkoers met het noodlot. Terug in zijn oude buurt schuift een stelletje agenten hem een moord in de schoenen. CJ heeft geen andere keus dan heel San Andreas te doorkruisen om zijn familie te redden en de straten te veroveren in het deel van de serie dat alles veranderde.
Specificatie Omschrijving
Barcode 0045496429041
© 2021 - 2024 RiMa7 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel